A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Kedves Látogató!


Mivel az interneten ez az elfogadott szokás, ezért engedd meg, hogy tegezzelek, cserébe én is megengedem neked ugyanezt. :)

 

 

Ha arra lennél kíváncsi, hogy milyen az üzlet, mit lehet benne csinálni, mennyi pénzt lehet vele keresni, akkor


vedd fel velem a kapcsolatot, vagy
iratkozz fel itt baloldalon a hírleveleimre és mindenre választ kaphatsz.

 

Itt inkább olyan dolgokat szeretnék megosztani veled, hogy hogyan értem el, hogy a mindennapi kávém a "halhatatlanság gombájának" kivonatát, a ganoderma lucidum gomba sűrítményét tartalmazza és ennek milyen jótékony hatásai vannak az életemre. Elmondom azt is, hogy hogyan fogytam le 12 kilót 5 hónap alatt, ma már ismerem a TITKOT, azaz hogy mi az a négy dolog, ami valóban kell a fogyáshoz!

 

 

Koncsik Attila vagyok, a DXN online üzletfejlesztője, és még egyszer:

Üdvözöllek!
aromakave.dxn.hu, finom kávé, üzlet, anyagi függetlenség, MLM

 

 

Eddig bárhol dolgoztam alkalmazottként, minden hónap elején megérkezett az aktuális havi fizetés, amelyből négy hosszú hétig kellett volna legalább - az önmagunktól minimálisan elvárt - életszínvonalat biztosítani. Ez nálunk sosem volt elég.

 

 

Mivel műszaki beállítottságú vagyok, számomra elvárás a kreatív készség, az összetett gondolkodás, a rendszerszemlélet, és bizonyos helyzetekben a precíz, gyors döntéshozatal.

Elsősorban olyan megoldásokat kerestem, melyekhez a beállítottságom passzol, ahol kamatoztathatom a képességeimet.

 

________________________________________
EGY JÓ ÜZLET

 

Így találtam rá a DXN hálózatra, ahol MLM rendszerben értékesítünk olyan prémium minőségű termékeket, amelyek napi szükségleteket elégítenek ki, ráadásul ezeknek még különleges mellékhatásaik is vannak.

 

Néhány egyedülálló jellemzője a DXN-es rendszernek:


- NINCSEN havi költsége, sem havi vásárlási kötelezettsége, így nem lehet pénzt bukni rajta;

-
NINCSEN benne visszaesés - azaz ha abbahagyom 1-2 hónapra a munkát, akkor se veszik el semmilyen addig elért eredmény;

- keresett, minőségi és napi szükségletű termékek vehetők itt meg;

- az anyagilag szerényebb keretek között élők számára is lehetővé teszi az üzletépítést és a gazdagabb, jobb életet;
-    biztos lábakon álló, ellenőrizhető hátterű cég van mögötte, olyan, ami a tőzsdén is szépen teljesít, ami bizonyítottan folyamatosan, dinamikusan növekszik. Úgy gondolom, te sem szeretnél egy olyan "munkaadót", amelyik éppen leszálló ágban van.

 

________________________________________

 

ELŐÉLETEM

aromakave.dxn.hu, finom kávé, üzlet, anyagi függetlenség, MLM


Az elmúlt közel 30 év aktív életvitele mellett, néhány ismerősömhöz hasonlóan én is igen sok területen megfordultam, igen változatos területeken gyűjtögettem tapasztalataimat.


Az elmúlt években az online marketing került fókuszba, és az ország egyik legjobb, online marketinget alkalmazó és oktató szakemberétől tanulhattam.

Úgy gondolom, ez később akár még neked is jelentős hasznodra válhat!

 

 

 

________________________________________

SZEMÉLYES TAPASZTALATOM

 

 

Még a belépés előtt (ugyanis 2014-ben kezdtem el a gyógykávézást) alaposan leellenőriztem a DXN-t, és elégedetten dőltem hátra: EZ ÍGÉRETES!

 

 

A legfőbb termékét, a ganodermás kávét szó szerint bárki ihatja, mivel a ganoderma gomba - tapasztalatom szerint is nagyon-nagyon jótékony hatású - az erek karbantartója, letisztítja az érfalakat, járhatóvá teszi a hajszálereket, így akár magas, akár alacsony vérnyomásnál automatikusan beállítja a normális vérnyomást.

A gomba közömbösíti a káros csersavtartalmat és a koffein negatív hatásait is, így nem savasít, nem okoz refluxot, savas felböfögést, nem veri fel a vérnyomást, nem pörgeti fel a szívet, és nem okoz ingerültséget.

A kávészemek pedig mind-mind Arabica kávébabból vannak, ami az ínyenceknek (így nekem is) kiváló hír!


aromakave.dxn.hu, finom kávé, üzlet, anyagi függetlenség, MLMEzért eldöntöttem, egy próbát megér. Megrendeltem életem első ganodermás kávéját, a képen látható "Lingzhi Coffee 3 in 1"-et és azóta is hasonlókat iszom (azóta már kipróbáltam majdnem az egész termékpalettát, igaz volt ami annyira nem jött be).

 

Számomra a legfőbb jótékony hatása a mai napig az, hogy már nem érzem fáradtnak és enerváltnak magam, a DXN-es "gyógykávéktól", GL kapszuláktól és a Spirulinától állandóan pörgök, de - érdekes módon -, ugyanakkor sokkal jobban is alszom.

 

Tudod milyen különleges érzés barna fogkrémmel fogat mosni? (Gyermekeim szerint csokis. ;))

 

Láttam a piacon más ganodermás kávékat is (talán nem véletlenül próbálják mások is), az egyiket ki is próbáltam (amit hazánkban készítenek), de a hatása sajnos érezhető csalódás volt. Nagyon nem mindegy, hogy a gomba reszelve van, vagy sürítményben kapjuk. Talán mondanom sem kell, a sürítménynek - pláne ha kúraszerűen kapja meg a szervezetünk -, ÉREZHETŐ ÉS LÁTHATÓ is a hatása, míg a reszelék egész egyszerűen fizikailag sem tartalmazhat olyan hatékonyságú gombát, mint a sűrített változat.

 

 

FOGYÁSHOZ IS KIVÁLÓ! MEGVAN A TITOK!

 

A mai napig minden reggel beveszem a magam kapszuláját, plusz iszom egy fél zacskó kávét is, és 2015. júniusára az első képen jobbra látható nagydarab emberből 5 hónap alatt már megszabadultam 12 kilótól (az itt lentebb látható 2015.július 4-én készült képen meglátszik), de itt nem hagyom abba.

 

 

Ehhez aktívan használom a DXN két termékét is (de persze van még további 3 kulcsfontosságú pont ami kell, ezeket szívesen megosztom majd veled ha kéred). Eleinte nem szóltam erről az ismerőseimnek, de egymás után jelezték, hogy milyen jó látni, hogy leadtam pár kilót....mit mondjak, nekem is jó érzés volt ezt hallani! :)

 

Mivel nekem már bizonyítottak a DXN-es termékek és valóban látni + érezni a jótékony hatásokat, így bátra és őszintén ajánlom neked is!

 

 

 

 


AZ ÜZLET ÉS AZ MLM

Csatlakozás után a DXN rendszerébe belépve egyből azt tapasztaltam, hogy akár egy teljesen tapasztalatlan internetező is profi oldalakat készíthet el igen rövid idő alatt. Szó szerint pár kattintás az egész, és ezután máris beindulhat az üzlet. Ez az oldal is automatikusan készült, csak ezt a bemutatkozást kell megírni, plusz időnként blogolni hogy frissek maradjunk. Igazán egyszerű!


Szinte minden kényelmes és hatékony lehetőséget el lehet érni a rendszerben teljesen ingyenesen - én még szakmabeliként is kiválónak tartom ezeket a magas szintű támogatásokat.
A legtöbb sikeres, már bizonyított üzleti fogás - ami máshol csak komoly pénzekért elérhető -, itt azonnal és ingyenesen a tiéd lehet, sőt szinte kötelező is őket másolni!

 


Regisztrációval egy kiváló csapat tagja lehetsz, akiknek nagyon fontos, hogy TE minél előbb minél gazdagabbá válhass!


 

Bátran csatlakozz, itt már minden át van gondolva, nincsenek megválaszolatlan kérdések! Az MLM a másolódás üzlete.
Ahogy másoknak sikerült és én is jó úton haladok,

NEKED is sikerülni fog!

 

De persze csak akkor, ha elhatároztad magad, hogy eléred az anyagi függetlenséget és ezért dolgozni fogsz. Mert ezt velünk - sok más ígérettel szemben - valóban elérheted.

 

A döntés a TE kezedben van!

 

 
Nem kell semmi extra tudás/kapcsolat/tőke, akár a semmiből alkothatsz magadnak egy jól jövedelmező birodalmat! Tetszik?

 


HA CSATLAKOZNI AKARSZ MÉG MA MEGTEHETED ITT:

REGISZTRÁCIÓ

 

 

 

„Minden jó üzlet egy jó kávé mellett köttetik.”

 

DXN Facebook Share Megosztás Facebook-on